Магазини
A state permitting clear perception and understanding; the area that may be seen distinctly or resolved into a clear image.

Easypay – Парични преводи и платежни услуги

ИЗИПЕЙ АД е лицензиран оператор на услугата „платежни услуги парични преводи”. Тя позволява извършването на парични плащания и преводи до всяка точка на страната в реално време, като дейността на дружеството се извършва под надзора на Комисията за регулиране на съобщенията и от Българска Народна Банка.

Нашите услуги са :
* Внасяне и теглене на пари в брой и получаването им в произволен офис на Изипей
Тази услуга представлява еквивалент на класическия пощенски запис, като има следните предимства: извършва се автоматизирано в Web базирана централизирана система, което позволява преводите да се изпълняват в реално време, без никакъв риск от грешки и без никакви ограничения по отношение на мястото, на което могат да се получат или внесат парите. По този начин преведените парични суми ще могат да се получат 5 мин след тяхното внасяне, независимо къде се намират вносителят и получателят.

Освен това плащането може да бъде инициирано не само на гише, но и от сметка, през Интернет, с банкова карта, с кредитна карта от България и чужбина и т.н.

* Плащане на битови сметки /без такси за вносителя/
При плащането на битови сметки (Ток, Вода, Парно, Телефон, Интернет, GSM и т.н.) се дава възможност на клиентите да заплатят през централизираната система на Изипей всяка своя сметка от офис, работещ със системата, независимо от местоположението му. За самото плащане не се изисква предварителна регистрация на клиента.

* Плащане на данъци, такси, комисиони, наеми, превод по банкова сметка и др.
Услугата позволява да се извършват плащания на различни лица/организации от един офис, работещ със системата независимо от местоположението на клиента и получателя, като за целта е необходимо единствено да се посочи информация за вносителя и получателя.

Системата позволява да се извършва и превод по банкова сметка в страната.

Работно време:

Понеделник 09:30 ч. – 20:00 ч.

Вторник 09:30 ч. – 20:00 ч.

Сряда 09:30 ч. – 20:00 ч.

Четвъртък 09:30 ч. – 20:00 ч.

Петък 09:30 ч. – 20:00 ч.

Събота 10:00 ч. – 17:00 ч.

Обедна почивка: 14:00 ч. – 14:30 ч.

Неделя: Почивен ден

 

 

Enco vencing
Фулмакс Фитнес център и СПА
Анималия
Фреш
фотокабина
Магазин Fullmax
фотокабина
КИАРА - Магазин за цветя
Gossip bar MAX
Fullmax PRINT
Musala insurance
Бутик за Красота
DM
EasyPay
DSK