За нас
Fullmax Center - вашето място за пазаруване и забавление!

fullmax_center
 

Търговски комплекс FULLMAX отвори врати за посетители на 20.12.2010 год., предлагайки комфорта и удобството на модерния център за търговия, развлечение и комуникация.

Разположен е на бул. „Христо Ботев № 18, в сърцето на Варна, само на няколко минути от Катедралния храм и най-големите транспортни артерии, свързващи Северна с Южна България, с близост до пристанището и централната ж. п. гара.

Общата разгъната площ на търговския център е 4400 кв. м. и разполага с 2 външни паркинга със 100 паркинг места. Архитектурното и функционално решение на комплекса е на 2 нива, свързани чрез асансьор и ескалатори и е съобразено с изискването на инвеститора за висок стандарт на предлагането на услуги, достъпна среда и хармонично вписване сред околното пространство.

На територията на FULLMAX Center са разположени – супермаркет MAKAO,  SG Експресбанк, заведение за бързо хранене, спортен магазин, каса на EASYPAY, магазин за храна на домашни любимци, фитнес, солариум и СПА, аптека,  ключарски услуги, щанд за мед.

Търговският комплекс е с централна климатизация, вентилация, системи за пожаро-известяване, видео-наблюдение и разполага със свободни площи за отдаване под наем за кратък или дългосрочен период.

Собственик: „Експрес Гаранцион Комерс” ЕООД

 

Enco vencing
Фулмакс Фитнес център и СПА
Анималия
Фреш
фотокабина
Магазин Fullmax
фотокабина
КИАРА - Магазин за цветя
Gossip bar MAX
Fullmax PRINT
Musala insurance
Бутик за Красота
DM
EasyPay
DSK